fbpx

Të fundit

Mbledhja e radhës e Asamblesë së Prishtinës, ky është rendi i ditës

Kuvendi Komunal i Prishtinës do të mbajë nesër mbledhjen e pestë me radhë.

Kjo mbledhje do të fillojë në orën 10:00 dhe në rend të ditës janë 9 pika, ku pritet të diskutohet për kornizën afatmesem buxhetore, propozim vendimi për transferimin e mjeteve nga fondi i rezervës komunale.

Më poshtë gjeni rendi i ditës:

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparaci