Të fundit

Nëse e shihni këtë person menjëherë lajmërojeni Policinë

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë ka kërkuar ndihmën e qytetarëve në gjetjen e një personi.

“Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët”, thuhet në njoftimin e Policisë.

“Personi i kërkuar është: ENIS (Rrahim) VEJHAPI i lindur me 10.05.1996 në Mitrovicё”.

Vejhapi po kërkohet nga policia për veprën penale “Prodhim dhe vënie në qarkullim të artikujve të dëmshëm ushqimorë”.

“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor”.

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparaci