Të fundit

Kim merr 200 mijë dollarë në muaj mbështetje për fëmijët nga Kanye

Marrëveshja e divorcit të Kanye West dhe Kim Kardashian kërkon që ata të kenë qasje të barabartë me fëmijët e tyre, dhe kjo duket se është pikërisht ajo që po ndodh, Kanye merr North nga shkolla të martën dhe e çon në një qendër tregtare.

Siç mund ta shihni, Kanye po priste jashtë shkollës së North të martën në mbrëmje me babin dhe vajzën duke u larguar së bashku.

Sipas marrëveshjes, Kim dhe Kanye do të marrin kujdestarinë e përbashkët me “qasje të barabartë” për 4 fëmijët e tyre. Edhe pse dokumentet thonë qasje të barabartë, burime me njohuri të drejtpërdrejta na thonë se Kim do të ketë fëmijët pjesën e luanit të kohës. Edhe Kanye e ka pranuar se Kim tashmë ka fëmijë në 80% të rasteve.

Sipas marrëveshjes, Kanye do t’i paguajë Kim 200,000 dollarë në muaj si mbështetje për fëmijët. Burimet tona thonë se Kanye nuk po paguan faturën e plotë për mbështetjen e fëmijëve – kjo është vetëm pjesa e tij. Përveç kësaj, ai është përgjegjës për 50% të shpenzimeve arsimore të fëmijëve të tyre, duke përfshirë shkollimin. Ai është gjithashtu përgjegjës për 50% të shpenzimeve të sigurisë së fëmijëve të tyre.

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparaci