Të fundit

Më në fund – “Pastrimi” nis grumbullimin dhe largimin e mbeturinave në Prishtinë

Kompania Regjionale e Mbeturinave “Pastrimi”, ka njoftuar se ekipet kanë dal në teren për të vazhduar me grumbullimin dhe largimin e mbeturinave në Prishtinë.

Kështu u tha në një njoftim nga kjo kompani në Facebook.

“Po ashtu njoftojmë qe kryerja e shërbimit të mbeturinave do të vazhdojë sipas planit dhe orarit të rregullt opetativ”, thuhet në komunikatën e tyre.

Po ashtu, e njëjta ndërmarrje ka falënderuar secilin qytetar “për mirëkuptimin që kanë treguar ndaj punëtorëve te kompanisë sonë”.

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparaci