Të fundit

Rusia merr një vendim për luftën në Ukrainë

Në Rusi, dhoma e ulët e Parlamentit, Duma e Shtetit, ka miratuar ligjin që vendos dënime për ata që diskreditojnë ata që morën pjesë në “operacionin special ushtarak” në Ukrainë.

Sipas ligjit të miratuar nga Duma, ata që diskreditojnë të gjithë personelin e përfshirë në operacion, duke përfshirë njësitë vullnetare, ndërmarrjet dhe individët që ndihmojnë Forcat e Armatosura Ruse, do të dënohen me burg dhe gjoba.

Sipas ligjit, dënimi me 3 vjet burg u rrit deri në 5 vjet për arsyen e lartpërmendur. Personat që kryejnë veprime që mund të shkaktojnë vdekjen e shtetasve të tjerë dhe përkeqësimin e rendit dhe sigurisë në vend mund të dënohen me burgim deri në 7 vjet në vend të 5 vjetëve.

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparaci