Të fundit

Kryetari i Prishtinës pritet të bëhet me veturë të re, hap tender 45 mijë €

Komuna e Prishtinës po planifikon të blejë një veturë elektrike për nevoja të kryetarit Përparim Rama.

Për këtë blerje përmes procedurës së Prokurimit, Komuna e Prishtinës ka ndarë 45 mijë euro.

Sipas të dhënave në dosjen e tenderit, kabineti i kryetarit ka mungesë të mjetit motorik për transport dhe është nevojë emergjente për furnizim me autoveturë.

Në specifikat e dosjes së tenderit, komuna ka kërkuar që makina të ketë garancion për 3 vite dhe të ketë vit të prodhimit 2021/22.

Derisa, kërkohet që makina të ketë 5 ulëse, peshë 2,660 kg, bosht 2.771mm, kapacitet bagazhi 543 litër, shpejtësi maksimale 160km/h dhe kohë të mbushjes 07:30h.

Në të dhënat tjera të tenderit bëhet e ditur se operatori ekonomik duhet të ofrojë dëshmi se ka përfunduar me sukses kontrata të ngjashme për furnizim në vlerë minimale prej 45,000,00 euro, në 3 vitet e fundit.

Ekzekutimi i këtij tenderi është duke u bërë përmes procedurës së hapur, derisa kriter për dhënie të kontratës është operatori ekonomik që ofron çmimin më të ulët.

Sipas të dhënave, afati i fundit për dorëzim të aplikacioneve/tenderëve është më 27 mars.

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparaci