I dha dokumente të Kosovës një të kërkuari nga INTERPOL-i, ky është zyrtari i MPB-së që u arrestua dje

Policia e Kosovës dje ka arrestuar një zyrtar të Agjencisë për Regjistrim Civil në Ministrinë e Punëve të Brendshme nën dyshimet për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar dhe falsifikim të dokumentit zyrtar. Zyrtari i arrestuar siç merr vesh Paparaci.com është Drilon Berbati dhe ndaj të njëjtit Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të … Continue reading I dha dokumente të Kosovës një të kërkuari nga INTERPOL-i, ky është zyrtari i MPB-së që u arrestua dje