Gjendet një trup i pajetë pranë lumit Ibër

Një trup i pajetë është gjetur në mbrëmjen e djeshme pranë lumit Ibër në veri të Mitrovicës. Trupi i pajetë është trupi i viktimës S.N, 53 vjeçar, i lindur më 1970. Lajmin për këtë e ka dhënë Shoqata e Kosovës për Kërkim dhe Shpëtim. Sipas tyre në aksion kanë marrë pjesë edhe Policia e Kosovës … Continue reading Gjendet një trup i pajetë pranë lumit Ibër