Prezantohet projekti i unazës së qytetit të Prishtinës: Kjo është traseja e rrugës

Ka përfunduar projekti i unazës së qytetit dhe është caktuar traseja e rrugës 23-kilometërshe. Kështu tha të mërkurën Krenar Xhaferi, drejtor i Investimeve Kapitale në Prishtinë. Xhaferi tha se projekti ka përfunduar dhe momentalisht ndodhet në Ministrinë e Financave, nga e cila pret miratim për marrjen e një kredie për investim. Ai ka thënë se … Continue reading Prezantohet projekti i unazës së qytetit të Prishtinës: Kjo është traseja e rrugës