Të fundit

Sot mbahen mbledhje në tri komisione parlamentare

Sot pritet të mblidhen tri komisione parlamentare në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Ky është rendi i ditës:

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procedurat për furnizimin dhe menaxhimin me rezervat shtetërore, keqpërdorimet dhe abuzimet e mundshme me rezervat shtetërore nëpërmjet kualifikimit të procedurës si sekret shtetëror për furnizime të tilla

Rendi i ditës:

1.    Miratimi i rendi të ditës;

2.    Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 23.01.2024;

3.    Diskutimi për Buxhetin e Komisionit Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me procedurat për furnizimin dhe menaxhimin me rezervat shtetërore, keqpërdorimet dhe abuzimet e mundshme me rezervat shtetërore nëpërmjet kualifikimit të procedurës si sekret  shtetëror për furnizime të tilla;

4.    Diskutim rreth angazhimit të eksperteve;

5.    Diskutim rreth hartimit të planit të punës;

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Rendi i ditës

1.    Miratim i rendit të ditës;

2.    Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 6 dhjetor, të dy mbledhjeve të datës 12 dhjetor dhe i datës 18 dhjetor 2023;

3.    Miratimi i Raportit të punës së komisionit për vitin 2023;

4.    Takim i komisioni me Organizatat Joqeveritare që e mbështesin punën e Kuvendit;

5.    Të ndryshme.

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

Rendi i ditës:

1.    Miratimi i rendit të ditës;

2.    Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura me datë 22.12.2023 dhe 16.1.2024;

3.    Shqyrtimi i propozimeve për anëtarë të Këshillit Prokurorial të Kosovës nga radhët e Fakulteteve Juridike;

4.    Shkresa e Gjykatës Kushtetuese në lidhje me kërkesën KO 283/23;

5.    Shqyrtimi i Raportit të Avokatit të Popullit Ex officio nr. 227/2019;

6.    Të ndryshme;

 

 

 

Video nga Paradoks

"Prej jashti s'keni pa": Fisnik Ismaili flet për Shpend Ahmetin e Përparim Ramën - "Goditjet i kanë ardhë nga VV"

Klikoni KËTU për t’u bërë pjesë e kanalit zyrtar të Paparacit në Viber.

Subscribe në kanalin zyrtar të Paparacit - Kliko KËTU

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparaci