Afera e “53-milionëshit”: Pal Lekaj dënohet me 3 vjet e tetë muaj burgim

Me tre vite e tetë muaj burgim është dënuar ish-ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj. Lekaj është shpallur fajtor për keqpërdorim të detyrës dhe autoritetit zyrtar si dhe dëmtim me dashje të buxhetit të shtetit në rastin e njohur si “53-milionëshi”. Aktgjykimin e ka shpallur sot Gjykata Themelore në Prishtinë. Prokuroria Speciale i akuzoi Lekajn dhe … Continue reading Afera e “53-milionëshit”: Pal Lekaj dënohet me 3 vjet e tetë muaj burgim