Ministri Peci kërkon asistencën e Policisë, do të mbyll sot pompën e derivateve

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural sot do të marrë një aksion për lirimin e hapësirës publike në zonën Industriale që lidh Prishtinën me Fushë Kosovën. Kjo hapësirë ishte shfrytëzuar nga një biznes privat që shërbente si pompë e derivateve dhe kishte kontratë qiramarrëse nga viti 2018. Lirimi i kësaj hapësire bujqësore do të … Continue reading Ministri Peci kërkon asistencën e Policisë, do të mbyll sot pompën e derivateve