Të fundit

Një kryeshef i ri për KEDS-in

Kompania Kosovare për Distribuim të Energjisë Elektrike – KEDS ka emëruar Kryeshefin e ri.

Alpin Dogan do të jetë në krye të kësaj kompanie, duke zëvendësuar kështu paraardhësin e tij, Alper Erbas.

Dogan më herët ka ushtruar pozitën e Zëvendës Kryeshefit dhe Drejtorit Ekzekutiv të Divizionit të Rrjetit në KEDS.

Është inxhinier i diplomuar i Elektrikës dhe Elektronikës në Near East University të Qipros Veriore ndërkaq ka përvojë mbi 10 vjeçare në industrinë energjetike.

Para se t’i bashkohej KEDS, Dogan ka ushtruar pozitën e Zëvendës Menaxherit në një ndër kompanitë më prestigjioze të shpërndarjes së energjisë në Turqi, atë të Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. /Paparaci.com

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparaci