Impresium

Themelues dhe drejtor: Vehbi Kajtazi / [email protected]

Kryeredaktor: Eros Klaiqi / [email protected]

Adresa: Prishtinë, Rr.Sylejman Vokshi, OBJ-49-D,LOK-91

[email protected]

[email protected]

Tel: +38349324111

Paparaci Media është anëtar i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës (KMShK)