Të fundit

Kuvendi zgjedh një anëtar të Këshillit Gjyqësor

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur të enjten Ahmet Imamin anëtar të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, nga radhët e komuniteteve pakicë.

Por, për shkak të shkak të mungesës së kuorumit gjatë procesit të votitmit, parlamentari nuk arriti që ta zgjedhë anëtarin tjetër.

Megjithatë, votimi për anëtarin nga radhët e gjyqtarëve do të përsëritet në seancën pasuese.

Në garë janë Alban Ajvazi i cili ësht poentuar me 71.5 pikë dhe Besnik Imeraj me 69 pikë.

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparaci