Të fundit

UNI-Universum International College rankohet me sukses në Times Higher Education Impact Rankings 2024

UNI-Universum International College është renditur në Times Higher Education Impact Rankings 2023 së bashku me 2,152 universitete nga 125 vende.

Platforma Times Higher Education (THE) publikon çdo vit listën e renditjes së universiteteve më të mira në mbarë botën, e këtë vit në listën konkurruese ka vendosur edhe UNI-Universum International College si  institucion të arsimit të lartë, në garë me universitetet më prestigjioze në botë. 

Tabela vlerëson universitetet bazuar në kontributin e tyre në (SDGs) – Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm të Kombeve të Bashkuara. Vlerësimi bëhët në bazë të metodologjisë së tyrë e cila përfshin 18- të tregues të performancës që matin përformancën e një institucioni në pesë fusha: mësimdhënie, mjedis kërkimor, cilësi të hulumtimit, industritë dhe perspektivë ndërkombëtare.

Në këtë ligë botërore, UNI-Universum International College konkurron me 4 shtylla të rëndësishme sic janë: Mirëqenia dhe Qëndrushmëria, Cilësia e Edukimit, Barazia Gjinore dhe Partneriteti. Këto objektiva tregojnë angazhimin e UNI-të për të integruar një qasje inovative për të adresuar sfidat më urgjente duke përfshirë qëndrueshmërinë mjedisore, përfshirjen sociale, rritjen ekonomike dhe partneritetet.

Të qenit pjesë e kësaj lige është një arritje e rëndësishme dhe dëshmi e bashkëpunimit mes UNI- Universum International College dhe Arizona State University në sjelljen e e një standardi më të lartë për arsimin e lartë në Kosovë dhe më tej. 

TI JE UNIK! Krijo suksesin tënd, me edukim amerikan. Fuqizohu nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA. Studio në UNI duke aplikuar këtu

Për më shumë informata, kontaktoni në: +38344144062,[email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.

 

Video nga Paradoks

Çka ndodhi mes Vehbi Kajtazit e Adem Grabovcit pas zbulimit të aferës PRONTO? Grabovci: M'ka shkaktu problem serioz, kom pas problem me mbrojtë

Klikoni KËTU për t’u bërë pjesë e kanalit zyrtar të Paparacit në Viber.

Subscribe në kanalin zyrtar të Paparacit - Kliko KËTU

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparaci