fbpx

Të fundit

Sekreti për të lexuar mesazhet e fshira në WhatsApp

Pas dërgimit të një mesazhi, ju keni mundësinë ta fshini atë përpara se ta shohë bashkëbiseduesi juaj, thjesht duke klikuar mbi mesazhin dhe duke zgjedhur “fshij”.

Kjo do ta fshijë mesazhin nëse personi tjetër nuk e ka lexuar tashmë. Cila është zgjidhja?

Ne kemi përgjigjen për ju!

Përdoruesit e Android mund të lexojnë mesazhet e fshira në WhatsApp përmes një aplikacioni, Notisave.

A keni një iPhone ? Përsëri, ju mund të gjeni dhe lexoni mesazhet e fshira, thjesht në një mënyrë tjetër. Telefoni juaj celular rezervon mesazhet tuaja WhatsApp. Thjesht fshini WhatsApp, riinstaloni atë dhe zgjidhni të rikuperoni bisedat tuaja, përmes kopjes rezervë që keni bërë më parë. Aty do të shihni edhe mesazhet e fshira.

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparci