Të fundit

Paparaci shpall konkurs për gazetarë

Mediumi më i ri në vend, Paparaci.com ka hapur konkursin për gazetarë me përvojë dhe praktikantë.

Andaj, të interesuarit mund të aplikojnë për punë në pozitën e gazetarit apo nëse jeni në fillimet tuaja, në pozitën e praktikantit.

Të interesuarat/interesuarit duhet të kenë njohuri të mirë të gjuhës shqipe në të folur dhe në të shkruar.

Njohuria edhe e ndonjë gjuhe tjetër të huaj është përparësi.

CV-të dhe shprehjen e interesimit për punë mund t’i dërgoni në adresën: [email protected]

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparaci