Të fundit

Enver Peci zgjidhet gjyqtar në Kushtetuese

Kuvendi i Kosovës e ka zgjedhur njërin nga gjyqtarët e Gjykatës Kushtetues.

Ai është Enver Peci me 66 vota të deputetëve dhe i propozohet emri i tij, presidentes Vjosa Osmani për dekretim.

Peci ishte i vetmi që arriti të marrë këto vota të nevojshme.

Enver Peci është aktualisht kryetar i Gjykatës Supreme të Kosovës.

Ndërsa kandidatët e tjerë nuk arritën t’i marrin votat e nevojshme 58, për tu zgjedhur. Procedurat për zgjedhjen edhe të një gjyqtari po vazhdojnë në kuvend.

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparaci