Të fundit

Regjistrimet në Shkollën Finlandeze mbyllen së shpejti!

Sistemi #1 i edukimit botë, i ofruar nga Shkolla Finlandezetani do ofrohet edhe gjuhën shqipe, me çmim përballueshëm për çdo familje Kosovë, duke filluar nga 195 EUR muaj. Mëso shumë: https://bit.ly/4bfVpm1

Sistemi finlandez i edukimit, vlerësohet si ndër më të mirët nëbotë dhe zakonisht rankohet si më i miri çdo vit edhe nërankimet e PISA. Këtë model të edukimit në Kosovë e ofronShkolla Finlandeze. Deri më sot, programet e shkollës janëofruar vetëm në gjuhën angleze, mirëpo prej këtij viti, fëmijëtdo të mund të regjistrohen në Shkollën Finlandeze në Kosovëedhe në programin në gjuhën shqipe, me çmim tëpërballueshëm, që në baza mujore fillon prej 195 eurove.

Dhe vendet në këtë program plotësohen edhe pak ditë. Regjistrohuni këtu për të rezervuar vendin tuaj:https://bit.ly/4bfVpm1

Çka është programi IMPACT? Shkolla Finlandeze synon qëpërmes Programit IMPACT të sjellë praktikat më të mira tësistemit finlandez në gjuhën shqipe dhe me kosto tëpërballueshme shkollimi. Programi IMPACT, kombinonkurrikulën e Kosovës dhe praktikat më të mira të sistemitfinlandez, për të gjithë nxënësit nga parashkollori deri nëklasën e 12. Me programin IMPACT, të gjitha familjetkosovare do të kenë mundësi të pafunda të zhvillimit tëtërësishëm të fëmijëve me qasje inovative të të mësuarit, praktika këto që e kanë bërë Shkollën Finlandeze, shkollën #1 në rajon.

Sistemi #1 botën i edukimit, tani edhe gjuhën shqipe– Në kohë kur sistemi arsimor në vend është i pazhvilluar, Shkolla Finlandeze ofron sistemin e shkollimit që vlerësohetsi ndër më të mirët në botë dhe zakonisht rankohet si më i miri çdo vit edhe në rankimet e PISA.

Përmes programit IMPACT synojmë edukimin e fëmijëvepërmes praktikave mira finlandeze mësuarit. Duke gërshetuar kurrikulën e Kosovës me sistemin Nr. 1 edukimit botë, Shkolla Finlandeze sjell inovacion edukim duke përgatitur nxënësit përmes teknologjisë, lojërave, arteve, dheshkencave,” ka thënë themeluesi i Shkollës Finlandeze Kosovë, Alejtin Berisha.

Me programin e ri Shkolla Finlandeze po iu jep qasje fëmijëvenë sistemin finlandez të edukimit. Kjo mundësi siguron që çdofëmijë të zhvillohet në një ambient ndryshe të të mësuarit. Tëgjithë prindërit e interesuar për regjistrimin e fëmijëve të tyre duhet të plotësojnë formën në këtë link: https://bit.ly/4bfVpm1

Video nga Paradoks

Projekt super i veçantë: Prezantohet Marigona Sun, lagjja më luksoze në Kosovë…

Klikoni KËTU për t’u bërë pjesë e kanalit zyrtar të Paparacit në Viber.

Subscribe në kanalin zyrtar të Paparacit - Kliko KËTU

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparaci