Të fundit

Bëhu pjesë e lojës dhe si asnjëherë më parë fito giveaway 1+1

Derma Laser, nëpërmjet aparaturës më të avancuar të depilimit të përhershëm të qimeve nga Alexandrite Motus AX, e cila është cilësuar si prodhuesi më i mirë i laserit estetik në Evropë, ofron falas një GIVEAWAY.

Revolucion i vërtetë në depilimin e përhershëm!
FITO GIVEAWAY 1+1
NJË PËR TY, DHE NJË PËR KËDO QË TI ZGJEDH

Bëhu pjesë e lojës dhe to depilim të përhershëm #FALAS nga Derma Laser
Rregullat e lojës janë

1.Follow @dermalaser.pr ne Instagram
2.Tag 5 persona të cilët duhet të bëjnë follow @dermalaser.pr në Instagram
3.Proile fallce, dhe komentimi i përsëritshëm nuk merrët parasysh

Ky #GIVEAWAY i dedikohet personit që fiton + 1 shtesë nga fituesi që zgjidhet për depilim.
Zgjedhja e fituesit do bëhet me datën 21.03.2023 në ora 18:00 përmes aplikacionit.

Themeluar nga American Clinic “Dr.Behar Kusari”

Karakteristikat e Motus AX:

  1. Rehati totale dhe pa dhimbje
    Sistemi i ftohjes së kontaktit dhe kalimet e përsëritura me impulse të ulëta të energjisë shkaktojnë një ngrohje graduale duke shmangur dhimbjen dhe efektet anësore.
  2. Efikas dhe i sigurt për të gjithë llojet e lëkurës, madje edhe për lëkurat e errëta deri tek qimet më të imëta
  3. Shpejtësi e lartë e aplikimit
    (duke arritur frekuencën prej 5Hz) dhe numrin e kuzuar të trajtimeve të nevojshme.
  4. Kursim energjie = Kosto e ulët
    Disa nga rezultatet e mahnitshme të DEKA Alexandrite Motus AX

Të fundit

TË TJERA

Qëndro i informuar

Për të mos ju ikur asnjë lajm, regjistrohu në Paparaci